24 שעות בריץ קרלטון הרצליה: נופש יוקרתי באווירה בינלאומית מול הים



מאת: בת-שבע כביר



להמשך הכתבה

סטארט-אפ התעופה הווייטנאמי, במבו איירווייס(Bamboo Airways) צפוי לקבל 20 מטוסי בואינג 787-9 כבר ב-2020
7.7.2018 11:01

בת-שבע כביר

שווי העסקה מוערך ב-5.6 מיליארד דולר. מטוס הדירמליינר יאפשר לחברה להשיק יעדי טיסה חדשים.

אייר פראנס מציגה את Air France Running: פלטפורמה דיגיטלית לנוסעים חובבי ריצה וספורט בכל רחבי העולם
7.7.2018 10:44

בת-שבע כביר

הפלטפורמה מציעה אתגרי ריצה שונים לנרשמים, ותעניק לזוכים חבילות טיסה לתחרויות ריצה יוקרתיות ברחבי העולם

 

חברת התעופה ג'ט איירווייס קיבלה את מטוס הבואינג 737 MAX הראשון שלה מתוך 150 המטוסים שהזמינה
23.6.2018 16:40

בת-שבע כביר

ג'ט איירווייס, חברת התעופה השנייה בגודלה בהודו, תהיה הראשונה בהודו להפעיל מטוס מדגם בואינג 737 MAX החדש.

לכבוד מטוס ה-100 של Wizz Air החברה משיקה מדים חדשים
9.6.2018 10:59

בת-שבע כביר

לכבוד מטוס ה-100  של Wizz Airהחברה משיקה מדים מיוחדים ומקימה עמותה שתתמקד בחינוך ובריאות החברה נערכת לקלוט ב-2019 את המשלוח הראשון של מטוסים מדגם A320neo מתוך ההזמנה של 256 המטוסים

חברות התעופה אייר פראנס KLM, דלתא איירליינס ווירג'ין אטלנטיק חתמו על הסכמים לחיזוק השותפות הטרנס-אטלנטית
23.5.2018 19:11

בת-שבע כביר

עם השלמת ההסכם, אייר פראנסKLM  תרכוש 31% מווירג'ין אטלנטיק, אשר מוחזקת כיום על ידי קבוצת Virgin Group, בעבור 220 מיליון ליש"ט.


ב-15 למאי 2018, קבוצת התעופה אייר פראנס KLM, חתמה על הסכם יחד עם חברות התעופה דלתא איירליינס ווירג'ין אטלנטיק LTD, הסכם אשר נועד לסלול את הדרך עבור הרחבת המיזם הטרנס-אטלנטי המשותף של השלוש.

• ההסכם המשותף בין אייר פראנס KLM, דלתא, ו-וירג'ין אטלנטיק יגדיר את מבנה הניהול ושיתוף הפעולה המסחרי והתפעולי בין החברות.
• לאחר השלמת המהלך, קבוצת אייר פראנס KLM  תרכוש 31% מוירג'ין אטלנטיק.
• Virgin Group תשמור על תפקיד יו"ר חברת וירג'ין אלטנטיק, וכן 20% מאחזקותיה.
• דלתא איירליינס תשמור על 49% מאחזקותיה.

ארכיון חדשות
תה מנחה מסורתי בוולדורף אסטוריה ירושלים

בת-שבע כביר

מלון וולדורף אסטוריה ירושלים השיק ארוחות תה מנחה מסורתיות במסעדת “King’s Court” בניצוחו של השף קונדיטור קלוד בן סימון.  האחת בסגנון בריטי מסורתי והשניה מזרח תיכונית.
 
"ארוחת תה המנחה הבריטית מורכבת מכריכי מלפפון וגבינה, סלמון מעושן וסלט ביצים קלאסי לצד סקונס, מאפים מתוקים ועוגות, ונועדה להפיג את הרעב בין ארוחות הצהריים והערב. ההגשה האלגנטית מרשימה בכלי פורצלן יוקרתיים מלווים בסכין חמאה, מזלג מנה אחרונה וכפית תה העשויים כסף. המנות מוגשות כפינגר פוד", מספר בן-סימון. הדוכסית אנה מבדפורד הציגה את המנהג בשנת 1840, כאשר נעשתה רעבה בצהריים בעת שהמתינה לארוחת ערב שהוגשה באיחור אופנתי. לדבריו בתקופת השלטון של המלכה ויקטוריה הפך תה מנחה לאירוע רשמי וטקס בעל חשיבות תרבותית עצומה.

על מנת להציג פן מקומי, לצד ארוחת התה האנגלית המסורתית, תוגש גם ארוחת תה בסגנון מזרח תיכוני. הארוחה המזרח תיכונית כוללת מילפיי וקרם טחינה, פיתה מתוקה וחלווה, מגוון בקלאוות, עוגת הל ותבלינים וכוס קרם קפה, כרמל קינמון ופירורים פריכים. לצד המתוקים יוגשו כריכי פיתה עם טונה אדומה צלויה וטורטיה עם קרם טחינה, חציל קלוי וביצה קשה לצד פירות יבשים.
מלבד התקרובת, יוכלו הבאים לבחור מבין תריסר סוגי תה של חברת Ronnefeldt, בהם דרג'ילינג, אסאם הודי, חליטות אפרסק, בורה בורה ועוד. לארוחה המזרח תיכונית מומלץ להזמין תה מעלי נענע טריים.

מוגש בימים א'-ה' בין השעות 15:30-18:30,
תה מנחה מסורתי    255₪ לזוג , 25% הנחה לילד מתחת לגיל 12
תה מנחה מסורתי חגיגי
בתוספת מרעננת של שתי כוסות יין מבעבע 305₪ לזוג
תה מנחה מזרח תיכוני   225₪ לזוג 25% הנחה לילד מתחת לגיל 12
מומלץ להזמין מקומות מראש: 02-5423330,  Ornella.Ashbel@waldorfastoria.com

הסקונס המוגשים בארוחת התה הבריטית המסורתית הן לחמניות מתוקות שמקורן בסקוטלנד של המאה ה־16. בזמנו הן נאפו משיבולת שועל והגרסה העכשווית יותר נאפית מקמח חיטה. הסקונס צברו פופלריות רבה והפכו חלק בלתי נפרד מטקס תה המנחה. כמיטב המסורת הבריטית הן מוגשות עם ריבה וחמאה או שמנת אנגלית עשירה.

שף קונדיטור קלוד בן סימון מציע מתכון להכנה ביתית: מתכון לוולדורף סקונס

מצרכים ל-10 יחידות:
220 גרם קמח
12 גרם אבקת אפיה
2 גרם מלח
50 גרם אבקת סוכר
70 גרם חמאה רכה
100 גרם חלב: 80 לבצק, 20 להברשה
20 גרם קרם פרש
ביצה טרופה: חצי לבצק, חצי להברשה
גרידת לימון
25 גרם צימוקים

אופן הכנה:

מערבבים קמח עם אבקת אפייה ומלח.
מערבבים חמאה רכה עם תערובת הקמח. מוסיפים חצי ביצה, קרם פרש וחלב ומערבבים היטב. מוסיפים סוכר וגרידת לימון ומערבבים היטב עד קבלת תערובת בצק אחידה.
מחלקים את הבצק לשני חצאים ומערבבים בחצי אחד צימוקים.
מרדדים את הבצק לעובי של כ־4 ס"מ. בעזרת כלי חיתוך יוצרים עיגולים בקוטר 6 ס"מ. מערבבים חצי ביצה נותרת עם 20 גרם חלב וקורט סוכר ומברישים את הסקונס מלמעלה.
אופים כ־10 דקות בתנור שחומם מראש ל־165 מעלות. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

 



לקבלת פרטים נוספים מנציג החברה
* דוא"ל * שם פרטי * שם משפחה
* כתובת * טלפון * נייד
תוכן

 הפורטל לתיירות יוקרתית בישראל, ליצירת קשר 052-8354819 | מכתבים ל- רח' קדמה 4רמת-גן 52366 | דוא"ל: info@new-horizons.co.il

הזמנת מלון | השכרת רכב בחו"ל |  הזמנת טיסה

Simply-Smart | בניית אתרים | קידום אתרים