הולנד למשפחות: חוויה משפחתית בפארקי הנופש של Landal

מאת: בת-שבע כביר

פסטורליות, שמורות טבע, כפרי דייגים אטרקציות משפחתיות ושהייה מפנקת יהפכו את החופשה המשפחתית לחוויה מהנה

להמשך הכתבה

מטוס התדלוק KC-46של בואינג עבר בהצלחה מבחני מיגון בשדות אלקטרו-מגנטיים
11.8.2017 17:41

בת-שבע כביר

חברת בואינג הודיע לאחרונה כי סיימה בהצלחה בדיקות אלקטרו-מגנטיות למטוס התדלוק מדגם KC-46. הבדיקות נערכו בידי צוות מיוחד בהנהגת בואינג ובשיתוף פעולה עם נציגי ניהול מערכות אוויר מטעם חיל האוויר וחיל הים האמריקאי.

בואינג צופה צורך ב- 1.2 מיליון טייסים וטכנאים עד שנת 2036
1.8.2017 20:42

בת-שבע כביר

הצורך באנשי צוות אוויר יעלה על 800,000 אנשי מקצוע ב-20 שנים הקרובות. יצרנית המטוסים המובילה בואינג פרסמה תחזית ל-20 השנים הקרובות, במסגרת הוועידה האווירית EAA AirVenture Oshkos. לפי התחזית של בואינג הביקוש לטייסים ולטכנאים בתחום התעופה יעלה מלמעלה  מ1.2 מיליון אנשי מקצוע עד שנת 2036.

 

אל על מחדשת את המדים של אנשי צוות האוויר וצוותי דיילי האוויר והקרקע
22.7.2017 08:24

בת שבע כביר

כחלק ממהלך ההתחדשות עליו הכריזה אל על לקראת הגעת מטוסי הדרימליינר החדשים, מחדשת החברה גם את מדיהם הייצוגיים של צוותי האוויר והקרקע. לצורך מטרה זו, נבחר מעצב האופנה  שי שלום להוביל את המהלך ולעצב את המדים החדשים.

 

אייר פראנס מציגה את חברת התעופה החדשה שלה, Joon, אשר תתחיל לפעול בטיסות לטווח הבינוני מפריז בסתיו הקרוב, ואחריו לטיסות לטווח הארוך בקיץ 2018
22.7.2017 08:16

בת-שבע כביר

חברת התעופה Joon מיועדת במיוחד לקהל הלקוחות הצעיר, דור המילניאלס (גילאי 18 עד 35), אשר אורח חייהם סובב סביב העולם הטכנולוגי. מותג זה עונה לפי כל היבט על הדרישות והשאיפות של הקהל הצעיר ונותן מענה אותנטי, מחובר בשונה מהמקובל בעולם התעופה. החברה תציע יותר מאשר "רק" טיסה ושירותים נלווים, היא תציע חוויה טיסה אוניברסלית ייחודית.

חצי השנה הטובה בתולדות התיירות לישראל, שיא כל הזמנים בכניסות תיירים ביוני ומתחילת השנה
11.7.2017 06:19

בת-שבע כביר

303 אלף תיירים נכנסו ביוני - עליה של 28% לעומת יוני אשתקד ,במחצית הראשונה של 2017 נכנסו 1.74 מיליון תיירים - עליה של 26% בהשוואה למחצית הראשונה בשנה שעברה. ההכנסות למשק הישראלי מתיירות נכנסת: 9.4 מיליארד שקל בחצי שנה!

ארכיון חדשות
ארוחת טעימות ביאקימונו הילטון ת"א

מאת: בת-שבע כביר

יאקימונו, הסושי – בר בהילטון ת"א מציע לקהל הרחב את הקאיסקי (KAISEKI ), ארוחת טעימות יפנית.

כמקובל ביפן באירועים חגיגיים, כך גם ביאקימונו, מוגש למרכז השולחן מבחר רחב של מנות כדי שהסועדים יוכלו ליהנות ממגוון חומרי הגלם והטעמים היפניים. בארוחת טעימות של יאקימונו מוגשים סלט קושיאקי, גלילי נייר אורז מאודה במילוי תרד, פרוסות דקות של טונה צרובה ומפולפלת, נתחי גריימאלט ברוטב וואסבי קרים, מבחר סושי מיוחדים – כולל מנת הדגל גומה סושי מורי, שיפודי סלמון וסי-באס לצד אורז או מנת טאמפורה של דג וירקות.
התפריט מוצע לזוג סועדים ומעלה וכולל כוס יין הבית של יקבי "ברקן" – לבן או אדום.
מחיר הארוחה לסועד: 250 ₪ , חניה של שעתיים חינם בחניון המלון כלולה.
התפריט מוגש בימים א-ה בין השעות23:00 - 17:00 ובימי שבת מצאת השבת.
      
להלן תפריט הטעימות:

סלט קושיאקי, מחמצים יפניים,הורנסו מאקי מושי, גלילי נייר אורז מאודים במילוי תרד,ורוטב מיסו 4 יח׳, גומה סושי מורי, כדורי סושי עטופים בדג,ברוטב השף 2 יח׳,גונקאן סלמון, סשימי סלמון עוטף כדור אורז ומעל בדניס קצוץ, בוואסבי 2 יח׳, גונקאן טארי, מלפפון עוטף כדור אורז ומעל גריימאלט ברוטב טריאקי 2 יח', טאקה מאקי, רול של טונה, אבוקדו ובצל ירוק 2 יח׳, קווה סאקה פרמיד, רול סלמון סקין פריך וירקות 2 יח׳, ריינבואו מאקי, רול של סלמון ואבוקדו עטוף בדגים נאים 2 יח׳, מאגורו פפר, פרוסות טונה צרובה ופרוסות לימון ברוטב סויה וג׳ינג׳ר, פיש וואסבי, גריימאלט ברוטב וואסבי, גוהאן, אורז לבן מאודה, סאקנה יאקיטורי, שיפודי סלמון וסייבאס, בליווי רוטב טריאקי 4 יח׳ או מיקס טמפורה, מבחר ירקות ודג, כוס יין לאדם אדום / לבן.

"יאקימונו" פועלת בהילטון תל-אביב מזה 18 שנים בגרסה כשרה, זאת בנוסף למסעדת הדגל הלא כשרה הממוקמת בשדרות רוטשילד בעיר. יאקימונו זוכת פרס "מדליית היהלום" של האקדמיה האמריקאית לאירוח, מציעה סטנדרטים גבוהים ביותר החל מחומרי הגלם האיכותיים והמוקפדים, שירות חמים ומקצועי, כלים מעוצבים ושפים מאסטרים מיומנים אשר נבחרו בקפידה רבה .

יאקימונו בהילטון תל אביב מציעה תפריט רחב הכולל: סשימי, ניגירי סושי, מאקי סושי וטמאקי (קונוסים) כולל מנות סושי מיוחדות המאפיינות את המטבח של יאקימונו ושם דגש על טריות הדגים ואיכותם.
מבחר סלטים יפניים, דים סאם יפניים מאודים, מנות טמפורה – מעטפת בלילה של קמח ומים בטיגון עמוק, מבחר יאקיטורי – שיפודי דג על הגריל ברוטב טריאקי ומנות סובה – אטריות ביצים יפניות.

יאקימונו, הסושי-בר הכשר בהילטון תל אביב פתוח מידי יום משעה 12 בצהרים ועד חצות ומציע בין השעות
16:00 – 12:00 גם תפריט עסקי.
ניתן להזמין מן התפריט המלא של יאקימונו היישר אל החדר באמצעות שרות החדרים.

 



לקבלת פרטים נוספים מנציג החברה
* דוא"ל * שם פרטי * שם משפחה
* כתובת * טלפון * נייד
תוכן

 הפורטל לתיירות יוקרתית בישראל, ליצירת קשר 052-8354819 | מכתבים ל- רח' קדמה 4רמת-גן 52366 | דוא"ל: info@new-horizons.co.il

אתר איטליה הישראלי  | הזמנת מלון | השכרת רכב בחו"ל | טיסה ליוון ן  טיסה לניו יורק ן

Simply-Smart | בניית אתרים | קידום אתרים