הולנד למשפחות: חוויה משפחתית בפארקי הנופש של Landal

מאת: בת-שבע כביר

פסטורליות, שמורות טבע, כפרי דייגים אטרקציות משפחתיות ושהייה מפנקת יהפכו את החופשה המשפחתית לחוויה מהנה

להמשך הכתבה

מטוס התדלוק KC-46של בואינג עבר בהצלחה מבחני מיגון בשדות אלקטרו-מגנטיים
11.8.2017 17:41

בת-שבע כביר

חברת בואינג הודיע לאחרונה כי סיימה בהצלחה בדיקות אלקטרו-מגנטיות למטוס התדלוק מדגם KC-46. הבדיקות נערכו בידי צוות מיוחד בהנהגת בואינג ובשיתוף פעולה עם נציגי ניהול מערכות אוויר מטעם חיל האוויר וחיל הים האמריקאי.

בואינג צופה צורך ב- 1.2 מיליון טייסים וטכנאים עד שנת 2036
1.8.2017 20:42

בת-שבע כביר

הצורך באנשי צוות אוויר יעלה על 800,000 אנשי מקצוע ב-20 שנים הקרובות. יצרנית המטוסים המובילה בואינג פרסמה תחזית ל-20 השנים הקרובות, במסגרת הוועידה האווירית EAA AirVenture Oshkos. לפי התחזית של בואינג הביקוש לטייסים ולטכנאים בתחום התעופה יעלה מלמעלה  מ1.2 מיליון אנשי מקצוע עד שנת 2036.

 

אל על מחדשת את המדים של אנשי צוות האוויר וצוותי דיילי האוויר והקרקע
22.7.2017 08:24

בת שבע כביר

כחלק ממהלך ההתחדשות עליו הכריזה אל על לקראת הגעת מטוסי הדרימליינר החדשים, מחדשת החברה גם את מדיהם הייצוגיים של צוותי האוויר והקרקע. לצורך מטרה זו, נבחר מעצב האופנה  שי שלום להוביל את המהלך ולעצב את המדים החדשים.

 

אייר פראנס מציגה את חברת התעופה החדשה שלה, Joon, אשר תתחיל לפעול בטיסות לטווח הבינוני מפריז בסתיו הקרוב, ואחריו לטיסות לטווח הארוך בקיץ 2018
22.7.2017 08:16

בת-שבע כביר

חברת התעופה Joon מיועדת במיוחד לקהל הלקוחות הצעיר, דור המילניאלס (גילאי 18 עד 35), אשר אורח חייהם סובב סביב העולם הטכנולוגי. מותג זה עונה לפי כל היבט על הדרישות והשאיפות של הקהל הצעיר ונותן מענה אותנטי, מחובר בשונה מהמקובל בעולם התעופה. החברה תציע יותר מאשר "רק" טיסה ושירותים נלווים, היא תציע חוויה טיסה אוניברסלית ייחודית.

חצי השנה הטובה בתולדות התיירות לישראל, שיא כל הזמנים בכניסות תיירים ביוני ומתחילת השנה
11.7.2017 06:19

בת-שבע כביר

303 אלף תיירים נכנסו ביוני - עליה של 28% לעומת יוני אשתקד ,במחצית הראשונה של 2017 נכנסו 1.74 מיליון תיירים - עליה של 26% בהשוואה למחצית הראשונה בשנה שעברה. ההכנסות למשק הישראלי מתיירות נכנסת: 9.4 מיליארד שקל בחצי שנה!

ארכיון חדשות
פסטיבל האוכל הקוריאני בישראל: הרמוניה של טעמים וחושים

מאת: בת-שבע כביר

בעולם המטבח הקוריאני זוכה לפופולריות רבה, בישראל המטבח כמעט ואינו מוכר, לאחרונה קיימה שגרירות קוריאה ארוע קולינרי מיוחד שנערך במסעדת "ריבר" בפתח תקוה.

המטבח הקוריאני ("האנשיק" – כפי שהוא מכונה בקוריאנית) מורכב מהרמוניה של טעמים - מהווה נדבך חשוב בתרבותה של קוריאה ומשקף את אופייה. המטבח הקוריאני ידוע כבריא מאוד ובעל ערך תזונתי גבוה והוא זוכה בשל כך לפופולריות רבה בעולם. המנות מתאפיינות בשימוש ברכיבים טריים, טבעיים, מתובלים ומותססים. רק לאחרונה פורסם כי זהו המטבח המאוזן ביותר בעולם מבחינת ערכים תזונתיים וסגולות רפואיות וזאת בשל מגוון המרכיבים שבו.

שגריר קוריאה בישראל, לי גון-טה, הביע תקווה שהאירוע הקולינרי יתרום לכך שהציבור בישראל ייחשף לתרבות המטבח הקוריאני העשיר בטעמים.

על הכנת המנות הקוריאניות הופקדו השף הקוריאני, ג'ונגהי יאנג, שהגיע לאירוע הקולינרי במיוחד מסיאול ושף רשת ריבר, סאמר אבומורא.  המנות הקוריאניות המיוחדות והמסורתיות, הביאו לידי ביטוי את ייחודו של המטבח הקוריאני העשיר בטעמים, בצורת הגשתם האסטית  והצבעונית כשאחת מגולות הכותרת באירוע הקולינרי היה קימצ'י כשר לצד מנות מיוחדות נוספות המאפיינות את המטבח הקוריאני העשיר בטעמים, אסתטיקה ובריאות

במסגרת החגיגה הקוינלרית הוגשו המנות הקוריאנית: קימצ'י, ביבימבאפ (אורז עם מבחר ירקות), פאג'ון (מעין לביבות עם שרימפס ובצל ירוק), ג'אפ-צ'ה (אטריות בטטה מוקפצות עם ירקות), בולגוגי (פרוסות סיריליון דקות במרינדת ברביקיו קוריאני), Dakgalbi (עוף פיקנטי) ועוד.

בתמונה מימין לשמאל: רעיית שגריר קוריאה; שגריר קוריאה, לי גון-טה, השף הקוריאני, ג'ונגהי יאנג, שף רשת ריבר, סאמר אבומורא ומנכ"ל רשת ריבר, טל נחמיה.

 

                                                       

 



לקבלת פרטים נוספים מנציג החברה
* דוא"ל * שם פרטי * שם משפחה
* כתובת * טלפון * נייד
תוכן

 הפורטל לתיירות יוקרתית בישראל, ליצירת קשר 052-8354819 | מכתבים ל- רח' קדמה 4רמת-גן 52366 | דוא"ל: info@new-horizons.co.il

אתר איטליה הישראלי  | הזמנת מלון | השכרת רכב בחו"ל | טיסה ליוון ן  טיסה לניו יורק ן

Simply-Smart | בניית אתרים | קידום אתרים