הולנד למשפחות: חוויה משפחתית בפארקי הנופש של Landal

מאת: בת-שבע כביר

פסטורליות, שמורות טבע, כפרי דייגים אטרקציות משפחתיות ושהייה מפנקת יהפכו את החופשה המשפחתית לחוויה מהנה

להמשך הכתבה

אייר פראנס מרחיבה את הפעילות לניס: תפעיל טיסות ישירות מתל אביב לאורך כל עונת הקיץ
12.12.2017 19:42

בת-שבע כביר

לאור הצלחת הקו בשנה שעברה, החברה מרחיבה את הפעילות בנתיב זה ותאפשר לנוסעים הישראלים ליהנות מחיבור ישיר לעיר הנופש הצרפתית החל מחודש מרץ 2018 ועד לתום עונת הקיץ באוקטובר 2018.

 

חברת סמייל שירותי תיירות נבחרה להפעיל את פרויקט "סיטיפס" של הרשות לפיתוח ירושלים ביחד עם החברה הצרפתית Otipass
27.11.2017 19:18

בת-שבע כביר

חברת סמייל שירותי תיירות, השייכת ללשכה למארגני תיירות נכנסת לישראל, נבחרה ביחד עם חברת Otipass לנהל ולהפעיל את פרויקט כרטיס ההטבות לתיירים של הרשות לפיתוח ירושלים. כרטיס ההטבות יכלול כניסה חינם למבחר אתרי תיירות ונסיעה חופשית בתחבורה הציבורית ברחבי ירושלים.

 

בואינג צופה ביקוש למטוסים חדשים בסך 730 מיליארד דולר במזרח התיכון
17.11.2017 12:03

בת-שבע כביר

בואינג צופה צורך בכ-3,350 מטוסים חדשים ב-20 שנים הקרובות.  העלייה בביקוש נובעת מהקמת שדות תעופה חדשים באזור, מודלים עסקיים יציבים והשקעה מתמשכת בתשתיות
יצרנית המטוסים המובילה, בואינג, מפרסמת תחזית ל-20 שנים הבאות, לפיה שוק התעופה במזרח התיכון יצטרך 3,350 מטוסים חדשים, בעלות כוללת של כ-730 מיליארד דולר.

טיסת החורף הראשונה נחתה באילת
3.11.2017 11:20

בת-שבע כביר

אתמול נחתה בישראל טיסת החורף הראשונה של חברת Wizz Air  (מורשה, פולין) במעמד שר התיירות יריב לוין, מנכ"ל משרד התיירות אמיר הלוי ונציגת חברת Wizz Air סורינה ראטס.

איבריה הופכת את כל טיסותיה מת"א למדריד לטיסות ארוכות טווח (Longhaul )
21.10.2017 16:24

בת-שבע כביר

במטוסי האיירבוס החדשים מושבים ההופכים למיטות שטוחות במחלקת העסקים ומושבים ארגונומטריים נוחים במיוחד במחלקת התיירים. החל בחודש אפריל 2018 תכניס החברה לשימוש בקו מתל אביב את מטוס האיירבוס A330-200 החדיש וכל טיסותיה מישראל יהיו בתצורת טיסות ארוכות טווח (Longhaul). במטוסים החדישים תוצע חוויה קולינרית כמיטב הסגנון הספרדי.

ארכיון חדשות
בריטיש איירווייס: חווית הטיסה המשודרגת עוברת גם דרך תפריט השף

השף הראשי של בריטיש איירווייס מארק טזיולי הגיע לאחרונה לביקור בזק בישראל והעביר סדנת בישול שכללה טעימות שמימיות מהתפריט

מאת: בת-שבע כביר

חלוקת מגשי האוכל בטיסה מהווה לרובנו חלק  לא מבוטל מחוויית הטיסה . זו גם הסיבה שרוב חברות התעופה, ובמיוחד חברת התעופה בריטיש איירוויס משקיעות בטכנולוגיה, פיתוח ומחקר, וידע מכל העולם, במטרה לתת מענה הולם לצד הגסטרונומי בטיסות, ובמיוחד לארוחות הקייטרינג המוגשות במחלקות היוקרה.

לאחרונה הגיע לישראל לביקור בזק בן 24 שעות השף הראשי של בריטיש איירווייס, מארק טזיולי,  שעובד כבר 27 שנים בחברת התעופה .  במהלך הביקור הגיע טזיולי  לבית הספר בישולים בתל אביב ושם זכינו לסדנת בישול מהירה בניצוחו, שלוותה בצוות הטבחים של חברת ISS In-Flight Catering ,שהיא ספקית המזון המקומית של בריטיש איירווייס בישראל.
מארק טזיולי, מגיש 30 מיליון ארוחות בשנה לנוסעי חברת התעופה בריטיש איירווייס ברחבי העולם, מארק ציין בריאיון לפורטל התיירות היוקרתית New Horizons : "במשרד הראשי בלונדון מועסקים 6 שפים ובכל אחד מ-70 המטבחים של בריטיש איירווייס  ברחבי העולם מועסק  שף מקומי, ובלונדון שהיא הבסיס מועסקים כ-1000 עובדים בכל התחומים במטבח.
עוד הוסיף טזיולי: " אנחנו משקיעים זמן רב בחיפוש מרכיבי מזון  ומוצרים  שיתאימו לכל אחד מקווי הטיסה שלנו ברחבי העולם. בנוסף לכך, אנחנו מטיסים שפים מכל העולם ללונדון כדי שיסייעו לשפים שלנו ובמקביל,  השפים שלנו טסים למדינות אחרות כדי  ללמוד על מטבחים אחרים".  
על הבעייתיות והמורכבות בהכנת תפריט לטיסות, אמר טזיולי:  "רוב האנשים מאבדים 30% מחוש הטעם בטיסה , בין השאר בגלל הלחות. לכן אנחנו עובדים עם חברה  מדעית שדואגת לפיתוח הטעם של האוכל, למשל באמצעות שימוש בתבלינים ועשבי תיבול  רבים".
"אנחנו מבשלים את האוכל קרוב ל-3 שעות לפני שעת הטיסה, לאחר קירור עמוק מקררים אותו  בטמפרטורה של 5 מעלות. טמפרטורת האוכל מבוקרת ומדודה כל הזמן על מנת לשמור על טריותה".
עוד הסביר טזיולי: " כיום קיימת מודעות לאוכל צמחוני ולאוכל ללא גלוטן, עם גידול של 10%  בביקושים לכך, ולכן  אנחנו עוברים למטבחים מגוונים שמתמחים באוכל זה.  בנוסף לכך, ציין טזיולי שכיום אנשים רוצים לדעת מה המרכיבים שבתפריט הארוחה בטיסה, ובתאם לכך אף מזמינים מראש את התפריט.

צ'יקן טיקן, שמפניה ולקינוח עוגת סברינה

טזיולי ציין כי חברת בריטיש איירווייס משנה את התפריט אחת לחודש וכי המנה המועדפת  בבריטיש איירווייס היא המנה ההודית "צי'קן טיקן" והיין המועדף היא השמפניה.

במהלך מסיבת העיתונאים  ציינה  יעל קטן , המנהלת המסחרית של חברת בריטיש בישראל "ישראל נחשבת יעד אסטרטגי עבור בריטיש איירווייס , שנמצאת בשוק כבר משנות השלושים.  בקיץ הקרוב נגדיל  את ההיצע שלנו  ב-50 אחוז באמצעות טיסה נוספת שלישית יומית  ובאמצעות מטוסים גדולים יותר. בנוסף לכך, השדרוג בבריטיש איירווייס מתבטא גם במוצרים ובשירותים שאנחנו נותנים בכל המחלקות , ולא רק במחלקות היוקרה. כך למשל, במחלקת התיירים אנחנו נותנים מגוון גדול של משקאות אלכוהוליים וקלים ללא תוספת תשלום. בנוסף לכך, בניגוד לחברות אחרות בהן המבחר מוגבל, אצלנו בבריטיש איירוייס קיימת  אפשרות בחירה של 20 מנות,  שאפשר להזמין מראש, ובהן מנות צמחוניות ומאכלי ים  ופירות למיניהם".

במהלך האירוע הוכנו  והוגשו מנות מובחרות , מתוך התפריט של חברת בריטיש איירווייס כמו: סלט  "פריקה"  המורכב מסלט עגבניות, עשבי טיבול, זוקיני במרינדה עם נענע, יוגורט ועלי בזילוקם וכדור לבנה בשמן.  מנות נוספות שצפינו בהכנתן במהלך האירוע ואחר כך התענגנו בטעימות שלהן , היו  שרימפס ברוטב עגבניות חריסה. שיפוד עוף בליים וסומק. ולקינוח עוגת סברינה.

 

 



לקבלת פרטים נוספים מנציג החברה
* דוא"ל * שם פרטי * שם משפחה
* כתובת * טלפון * נייד
תוכן

 הפורטל לתיירות יוקרתית בישראל, ליצירת קשר 052-8354819 | מכתבים ל- רח' קדמה 4רמת-גן 52366 | דוא"ל: info@new-horizons.co.il

אתר איטליה הישראלי  | הזמנת מלון | השכרת רכב בחו"ל | טיסה ליוון ן  טיסה לניו יורק ן

Simply-Smart | בניית אתרים | קידום אתרים