הולנד למשפחות: חוויה משפחתית בפארקי הנופש של Landal

מאת: בת-שבע כביר

פסטורליות, שמורות טבע, כפרי דייגים אטרקציות משפחתיות ושהייה מפנקת יהפכו את החופשה המשפחתית לחוויה מהנה

להמשך הכתבה

בואינג מזהה פוטנציאל טכנולוגי חדשני מחוץ לעולם התעופה
19.8.2017 09:46

בת-שבע כביר

השקעה של 3.5 מיליון דולר בפיתוח טכנולוגיות וידיאו ומציאות מדומה ב-360 מעלות באמצעות המיזם הטכנולוגי HorizonX.

מטוס התדלוק KC-46של בואינג עבר בהצלחה מבחני מיגון בשדות אלקטרו-מגנטיים
11.8.2017 17:41

בת-שבע כביר

חברת בואינג הודיע לאחרונה כי סיימה בהצלחה בדיקות אלקטרו-מגנטיות למטוס התדלוק מדגם KC-46. הבדיקות נערכו בידי צוות מיוחד בהנהגת בואינג ובשיתוף פעולה עם נציגי ניהול מערכות אוויר מטעם חיל האוויר וחיל הים האמריקאי.

בואינג צופה צורך ב- 1.2 מיליון טייסים וטכנאים עד שנת 2036
1.8.2017 20:42

בת-שבע כביר

הצורך באנשי צוות אוויר יעלה על 800,000 אנשי מקצוע ב-20 שנים הקרובות. יצרנית המטוסים המובילה בואינג פרסמה תחזית ל-20 השנים הקרובות, במסגרת הוועידה האווירית EAA AirVenture Oshkos. לפי התחזית של בואינג הביקוש לטייסים ולטכנאים בתחום התעופה יעלה מלמעלה  מ1.2 מיליון אנשי מקצוע עד שנת 2036.

 

אל על מחדשת את המדים של אנשי צוות האוויר וצוותי דיילי האוויר והקרקע
22.7.2017 08:24

בת שבע כביר

כחלק ממהלך ההתחדשות עליו הכריזה אל על לקראת הגעת מטוסי הדרימליינר החדשים, מחדשת החברה גם את מדיהם הייצוגיים של צוותי האוויר והקרקע. לצורך מטרה זו, נבחר מעצב האופנה  שי שלום להוביל את המהלך ולעצב את המדים החדשים.

 

אייר פראנס מציגה את חברת התעופה החדשה שלה, Joon, אשר תתחיל לפעול בטיסות לטווח הבינוני מפריז בסתיו הקרוב, ואחריו לטיסות לטווח הארוך בקיץ 2018
22.7.2017 08:16

בת-שבע כביר

חברת התעופה Joon מיועדת במיוחד לקהל הלקוחות הצעיר, דור המילניאלס (גילאי 18 עד 35), אשר אורח חייהם סובב סביב העולם הטכנולוגי. מותג זה עונה לפי כל היבט על הדרישות והשאיפות של הקהל הצעיר ונותן מענה אותנטי, מחובר בשונה מהמקובל בעולם התעופה. החברה תציע יותר מאשר "רק" טיסה ושירותים נלווים, היא תציע חוויה טיסה אוניברסלית ייחודית.

ארכיון חדשות
לארא: חוויה קולינארית כשרה באווירה ירושלמית יוקרתית

מסעדת הגורמה הכשרה חוגגת שנתיים ומציעה מטבח ישראלי ים-תיכוני עם נגיעות אירופאיות אותנטיות ותפריט מגוון עם ספיישלים מתחלפים

מאת: בת-שבע כביר

מי אמר שאין מסעדה שף יוקרתית כשרה בירושלים? מזה שנתיים פועלת במדרחוב בן שטח בלב ירושלים מסעדת השף היוקרתית לארא, המתהדרת בכשרות בד"ץ בית יוסף ובתפריט גורמה עשיר.

העיר ירושלים מספקת מבחר גדול של אטרקציות תיירותית, אך הצד הגסטרונומי של המסעדות הכשרות בירושלים הוא די מצומצם. מסעדת לארא, בניצוחו של ליאור חפצדי, הביאה איתה סטנדרטים חדשים מגוונים ואיכותיים לענף מסעדות השף גורמה הכשרות בעיר. 

הבעלים והשף של מסעדת לארא , ליאור חפצדי, פתח את המסעדה לאחר שצבר ניסיון במסעדות היוקרה  ארקדי, קנלה, ו -Restorente de vitorio האיטלקית, עטורת כוכבי המישלן והוא  ידוע בחיבתו לטעמים עשירים, מגוונים, מקוריים ולחידושים תמידיים.

 

חפצדי מציג במסעדה סגנון קולינרי ישראלי המשלב השפעות מכל העולם ומפגין את כישוריו במטבח הפתוח לעיני הסועדים תוך שהוא מקפיד להכין ולעטר כל מנה המוגשת בצורה אסטטית לסועדים. לדברי ליאור, אחד מסודות המטבח שלו הוא השימוש בחומרים טריים תוך שימוש נכון בתיבול. כבר בכניסה למסעדה, נגלה לעיני המבקרים מקרר הבשרים המאפשר לכל סועד לבחור את נתח הבשר שיוגש על צלחתו.
 
המסעדה כוללת כ-130מקומות (כולל בחוץ) וחדר VIP המכיל 15 מקומות. בנוסף, המסעדה מעניקה שירותי קייטרינג עם מגוון מנות הבית ואפשרות להתאמת תפריט מיוחד לאירועים. החלל הפנימי מרווח ואת קירות המסעדה מעטרת אבן ירושלמית המוסיפה לאווירה. גם התקרה הגבוהה בעלת הקשתות משרה על המקום מראה ירושלמי אותנטי. לאווירה היוקרתית במסעדה תורמים גם התאורה הרכה והמפות הלבנות הפרושות על השולחנות עם סט סכו"ם מכסף.

מיד עם כניסתנו למסעדה נחשפנו לריחות הנעימים של התבשילים ולפעילות השפים שעמלו על כל מנה במטבח הפתוח. עם ישיבתנו סביב השולחן הגישה לנו המלצרית קנקן מים צוננים ולחמניות טריות הישר מהתנור, עם מבחר מנות ראשונות. בין המנות הראשונות היו סלט אנדיב שכלל עלי אנדיב עם טרטר פירות, חומץ בלסמי ורכז רימונים, הסלט בלט בטריותו ובעושר הרטבים המענג שהשתלב עם היין הלבן שהזמנו.

המקוריות והטעם המיוחד לא פסחו גם על מנות ראשונות נוספות, שהמיוחדות שבהן לטעמינו היו סשימי דג ים עם תאנים מקורמלות, קרפצ'יו סלמון עם צנוניות, שאלוט, שמן זית,לימון וואסאבי ווויניגרט וסויה קרפצ'יו פילה בקר, פטריות צלויות, שאלוטים מקורמלים וחלמון של שליו וסרדינים צרובים בשמן זית כתית.

גולת הכותרת במנות העיקריות שהוגשו לצד יינות אדומים היו נתח אנטריקוט עם  עגבניות צלויות וכן מנה של מניפת חזה ברווז עם אנדיב מזוגג ברוטב תפוזים ודבש, מוגש עם פירה תפוחי אדמה ורטבים עדינים, שהשאירו אותנו עם טעם מיוחד ובלתי מתפשר.

אמרו לנו שאסור לוותר על הקינוחים בלארא, ואכן המתנה של מספר דקות הייתה כדאית, כשלשולחננו הוגשו אספרסו קצר ועוגת שוקולד חמה  עם מרנג לימון וקרם פירות יער, שצינן במתיקות עדינה את עוגת השוקלד החמה.

מסעדת לארא היא בהחלט מקום המשלב בילוי לצד ארוחת גורמה משובחת באווירה ירושלמית יוקרתית , עם שירות מצוין ומחירים המשקפים את האיכות הבלתי מתפשרת של המסעדה ונותנים תמורה מלאה לסועדים.

                                                                                        הכותבת הייתה: אורחת במסעדת לארא

 



לקבלת פרטים נוספים מנציג החברה
* דוא"ל * שם פרטי * שם משפחה
* כתובת * טלפון * נייד
תוכן

 הפורטל לתיירות יוקרתית בישראל, ליצירת קשר 052-8354819 | מכתבים ל- רח' קדמה 4רמת-גן 52366 | דוא"ל: info@new-horizons.co.il

אתר איטליה הישראלי  | הזמנת מלון | השכרת רכב בחו"ל | טיסה ליוון ן  טיסה לניו יורק ן

Simply-Smart | בניית אתרים | קידום אתרים