הולנד למשפחות: חוויה משפחתית בפארקי הנופש של Landal

מאת: בת-שבע כביר

פסטורליות, שמורות טבע, כפרי דייגים אטרקציות משפחתיות ושהייה מפנקת יהפכו את החופשה המשפחתית לחוויה מהנה

להמשך הכתבה

בואינג מזהה פוטנציאל טכנולוגי חדשני מחוץ לעולם התעופה
19.8.2017 09:46

בת-שבע כביר

השקעה של 3.5 מיליון דולר בפיתוח טכנולוגיות וידיאו ומציאות מדומה ב-360 מעלות באמצעות המיזם הטכנולוגי HorizonX.

מטוס התדלוק KC-46של בואינג עבר בהצלחה מבחני מיגון בשדות אלקטרו-מגנטיים
11.8.2017 17:41

בת-שבע כביר

חברת בואינג הודיע לאחרונה כי סיימה בהצלחה בדיקות אלקטרו-מגנטיות למטוס התדלוק מדגם KC-46. הבדיקות נערכו בידי צוות מיוחד בהנהגת בואינג ובשיתוף פעולה עם נציגי ניהול מערכות אוויר מטעם חיל האוויר וחיל הים האמריקאי.

בואינג צופה צורך ב- 1.2 מיליון טייסים וטכנאים עד שנת 2036
1.8.2017 20:42

בת-שבע כביר

הצורך באנשי צוות אוויר יעלה על 800,000 אנשי מקצוע ב-20 שנים הקרובות. יצרנית המטוסים המובילה בואינג פרסמה תחזית ל-20 השנים הקרובות, במסגרת הוועידה האווירית EAA AirVenture Oshkos. לפי התחזית של בואינג הביקוש לטייסים ולטכנאים בתחום התעופה יעלה מלמעלה  מ1.2 מיליון אנשי מקצוע עד שנת 2036.

 

אל על מחדשת את המדים של אנשי צוות האוויר וצוותי דיילי האוויר והקרקע
22.7.2017 08:24

בת שבע כביר

כחלק ממהלך ההתחדשות עליו הכריזה אל על לקראת הגעת מטוסי הדרימליינר החדשים, מחדשת החברה גם את מדיהם הייצוגיים של צוותי האוויר והקרקע. לצורך מטרה זו, נבחר מעצב האופנה  שי שלום להוביל את המהלך ולעצב את המדים החדשים.

 

אייר פראנס מציגה את חברת התעופה החדשה שלה, Joon, אשר תתחיל לפעול בטיסות לטווח הבינוני מפריז בסתיו הקרוב, ואחריו לטיסות לטווח הארוך בקיץ 2018
22.7.2017 08:16

בת-שבע כביר

חברת התעופה Joon מיועדת במיוחד לקהל הלקוחות הצעיר, דור המילניאלס (גילאי 18 עד 35), אשר אורח חייהם סובב סביב העולם הטכנולוגי. מותג זה עונה לפי כל היבט על הדרישות והשאיפות של הקהל הצעיר ונותן מענה אותנטי, מחובר בשונה מהמקובל בעולם התעופה. החברה תציע יותר מאשר "רק" טיסה ושירותים נלווים, היא תציע חוויה טיסה אוניברסלית ייחודית.

ארכיון חדשות
מלון פסטורל בכפר בלום, חונך את אגף הבוטיק החדש בדירוג 5 כוכבים

מלון פסטורל כפר בלום חונך בימים אלו את אגף הבוטיק החדש, ובכך הפך למלון הראשון במלונאות הקיבוצית בדירוג 5 כוכבים. השנה הושקעו בהרחבת המלון ושדרוגו 18 מיליון ₪

מאת: בת-שבע כביר

מלון פסטורל כפר בלום שבגליל העליון חונך בימים אלו את אגף הבוטיק החדש, המכיל 45 חדרים. עקב כך שינה משרד התיירות את סיווג המלון מרמה C (3 כוכבים) למלון משולב B+A (5+4 כוכבים). מהלך שהפך את פסטורל למלון הראשון במלונאות הקיבוצית בעל הדירוג הגבוה ביותר – 5 כוכבים.

האגף החדש כולל 45 חדרי בוטיק רחבים בגודל 40 מ"ר בהם חדר אמבטיה ענק עם אמבט צרפתי ומקלחון אליפטי, קרמיקה איטלקית, ריהוט עץ משובח ורשת WIFI חופשית. חדרי המלון החדשים עוצבו בסגנון קלאסי כפרי עשיר בחומרים, בדים, צבעים ואלמנטים הלקוחים מהטבע .החיבור אל הטבע והנופים בתוך האווירה הפסטורלית, מהווים את גרעין התכנון ומקבלים חיזוק נוסף בפתיחת חדר הרחצה אל חלל החדר, דרכו נשקף הנוף הגלילי.

בכך גדל מלון פסטורל ל- 192 חדרים, והוא יוכל לארח עד 450 אורחים בתפוסה מלאה. מאחר וצפוי גידול במספר האורחים הלנים במלון, הורחבה וחודשה גם מסעדת המלון ונחנך לובי חדש ורחב ידיים, המכיל בר מעוצב וחדיש.
הלובי החדש נבנה בסגנון איטלקי ובהשפעת מלונות בוטיק בטוסקנה. הרעיון העיצובי על פיו נבנה הלובי היה לשמר ולהעצים את הערכים האדריכליים של הפאטיו המקורי ולהקנות לחלל אווירה של חצר פנימית המתקשרת דרך קשתות מעוצבות אל הקבלה, המסעדה, מרכז הכנסים והספא.

שרותי המזון והמשקאות במלון שודרגו אף הם, בליווי ובסיוע חברת רסטוטל המתמחה בפיתוח עסקים בתחום האירוח. במסעדת המלון מוגשת ארוחת בוקר עשירה הכוללת מנות רבות ומגוונות לצד פינת בריאות המאפשרת לאורח תזונה מאוזנת. דגש רב הושם על אפיית לחמים ומאפי בוקר ואלה מוגשים מעמדה המעוצבת בסגנון מאפייה ביתית. את החוויה משלים בר הקפה ובו אספרסו, קפוצ'ינו וכו'.
ארוחות הערב במסעדה הן על טהרת הבישול הפרונטאלי ובה נתחים של בשר, עופות ודגים הניצלים או מוקפצים מול הסועד, תבשילים ביתיים המוגשים בקדירות ומחבתות ביתיות, לצד בר סלטים ואנטי פסטי  עשיר.
גם מסעדת הלובי שונתה ושודרגה והיא מציעה גישה מתקדמת ואופנתית להגשת כריכים, סלטים, מאפים, קישים ועוגות איכותיות המקבילה לבתי קפה אופנתיים. בבר הלובי מגוון סוגי קפה, בר משקאות אלכוהוליים עשיר ותפריט יינות ישראלי הכולל יינות בוטיק.

שלב בניית אגף הבוטיק, הלובי והמסעדה החל באוקטובר 2011, לאחר שההשקעה אושרה ע"י מרכז ההשקעות  ורשות ההשקעות של משרד התיירות, והתבססה על ההצלחה העסקית הגבוהה של המלון בשנים האחרונות. 

דובי בנארי, מנכ"ל המלון: בשנים האחרונות עלתה רמת הביקושים לכנסים רפואיים, מדעיים ומקצועיים במלון וכן הביקוש לאירועי התרבות "פסטורליה בצלילים" הנערכים לאורך השנה במלון. העלייה בביקושים, יצרה את הצורך בהרחבת המלון. משרד התיירות נענה לבקשת המלון לשנות את סיווגו מרמהC  (3 כוכבים) לרמה משולבתA +B (5+4 כוכבים).  היענות המשרד נבעה מן השידרוג המשמעותי שחל בשטחים הציבוריים של המלון ומגודלם ורמתם של 75 חדרי הבוטיק והפרימייר החדשים, המתאימים לרמה A". "בכך", הוסיף בנארי, "הפך פסטורל למלון הראשון בגליל העליון ובמלונאות הקיבוצית המוגדר ברמת 5 כוכבים".

בריכת שחייה מקורה ומחוממת, הכוללת בריכת פעוטות, סאונה פינית, ג'קוזי מודרני אל מול החרמון ובר הפונה אל חורשת זיתים ומדשאה ענקית, נבנית בימים אלו בעלות של 5 מיליון ₪ נוספים, ותיפתח באביב 2013.


במלון פסטורל בכפר בלום 192 חדרים, חדרי דלקס, פרימייר, בוטיק וסוויטות, מרכז כנסים משוכלל, ספא יוקרתי המציע אטרקציות ושעשועי מים חדשניים, בריכה אולימפית ומסעדה המציעה מגוון קולינארי בינלאומי. סופי השבוע המוסיקליים הידועים של המלון "פסטורליה בצלילים", מציעים זו השנה העשירית ברציפות, שילוב ייחודי של תרבות, מוסיקה, אקדמיה וטיולי טבע בגליל.




לקבלת פרטים נוספים מנציג החברה
* דוא"ל * שם פרטי * שם משפחה
* כתובת * טלפון * נייד
תוכן

 הפורטל לתיירות יוקרתית בישראל, ליצירת קשר 052-8354819 | מכתבים ל- רח' קדמה 4רמת-גן 52366 | דוא"ל: info@new-horizons.co.il

אתר איטליה הישראלי  | הזמנת מלון | השכרת רכב בחו"ל | טיסה ליוון ן  טיסה לניו יורק ן

Simply-Smart | בניית אתרים | קידום אתרים